Hygieniateknologia

Potilaiden ja henkilökunnan parhaaksi. Olemme tuottaneet ratkaisuja sairaaloiden ja muiden julkisien tilojen antimikrobisiin haasteisiin jo vuodesta 2008. Hygieniateknologian tuotteemme ovat asiantuntijoiden valitsemia, tutkittuja ja tehokkaita. Kartoitamme jatkuvasti innovatiivisia menetelmiä eri puolilta maailmaa, jotta voimme vastata asiakkaidemme tulevaisuuden haasteisiin.

Kylmä plasma haavanhoito
KINPen MED

  • Aivan uusi menetelmä vaikeimpienkin moniongelmaisten haavojen hoitoon.
  • Lue lisää >

MoleculightDX

Haavadiagnostiikan edelläkävijä. Haavan mittaus, mikrobikuorman analysointi, dokumentointi sekä etädiagnostiika mahdollisuudet samassa helppokäyttöisessä konsolissa.

Röntgenteknolla on käytössään Euroopan ensimmäinen Moleculightin uudistettu konsoliversio MoleculightDX, kerromme mielellämme lisää kokemuksistamme ja menetelmän mahdollisuuksista.

Valmistajan kotisivu

Lisää tehostetun haavanhoidon konseptistamme

Antimikrobiset
CU+ pinnat

  • Cu+® antimikrobikuparituotteet tuhoaa mikrobeja luonnollisesti ja automaattisesti 24/7 sairaaloissa ja muissa julkisissa tiloissa
  • Lue lisää >

UVC led sovellutukset
Crystal IS

  • Laadukkaimmat UV-C led komponentit osaavissa käsissä sairaaloihin ja muihin julkisiin tiloihin.
  • Valmistaja >

Ledsafe sinivalodesinfiointi

Kotimainen Ledsafe sinivalodesinfiointi.

Sinivalodesinfiointia on Suomessa kehitetty vuodesta 2014 alkaen. Tässä työssä on keskitytty kehittämään helppokäyttöistä ja kustannustehokasta, siniseen valoon perustuvaa, desinfiointiteknologiaa. 

Sinisen valon vaikutuksista bakteereihin, viruksiin ja muihin orgaanisiin yhdisteisiin on kirjoitettu yli 2000 tieteellistä tutkimusta. Sininen valo onkin todistetusti tehokas tuhoamaan bakteereja, homeita ja hiivoja.

Valon toimintaa voidaan tehostaa tuhoamaan myös viruksia ja itiömuotoja. Yhdistämällä sininen valo sen tehoa parantavaan katalyysipinnoitteeseen saadaan aikaan leikkaussalitason vaatimuksia vastaava, jopa lähes 100 % desinfiointiteho.

Vuodesta 2015 alkaen sinivaloratkaisuja on ollut käytössä muun muassa sairaaloissa, eläinklinikoilla, hoivakodeissa, elintarviketeollisuudessa, varhaiskasvatuksen yksiköissä ja teollisissa puhdastiloissa.

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Ville Ekroos
+358 50 561 3713
ville.ekroos@rontgentekno.fi

+358 9 452 3393
myynti@rontgentekno.fi

  Röntgentekno

Toimisto Hanko

Vuorikatu 7
10900 Hanko

Toimisto Helsinki

Pohjoisranta 4 A 4
00170 Helsinki

Varasto

Satamakatu 2
10900 Hanko

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, palaamme asiaan 24 tunnin sisällä!

4 + 14 =

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.