Gammaetsimet

Node Seeker, Europrobe 3 ja Gamma Finder II gammaetsimet

Mallistomme kattaa laaja-alaisesti gammaetsimien eri käyttötarpeet.

Tuotamme myös gammaetsimien sensitiivisyysmittauksia. Mittauttamalla gammaetsimet vuosittain saat varmuuden detektorin ominaisuuksista diagnostiikan laadun varmistusta varten. Gamma-anturit sisältävät lukuisia herkkiä komponentteja, jotka voivat vaurioitua käytössä ajan myötä ja voimakkaiden iskujen johdosta. Apua löydät osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Node Seeker gammadetektori

Tutkitusti markkinoiden sensitiivisin. Selkeä ja monipuolinen käyttöliittymä. Mahdollista seurata samanaikaisesti Tc99m ja I-125 merkkiaineita, I-125 jyvän etäisyysmittaus sekä paljon muita hyödyllisiä toimintoja.

ns1000_nodeseeker

Täysin langaton Gamma Finder II gammaetsin palvelee erinomaisesti perinteistä rinta- ja ihosyöpäkirurgiaa tarjoamalla edullisen, helpon ja yksinkertaisen ratkaisun vartijaimusolmukkeiden paikantamisessa.

Kompakti ja tarkka menetelmä vartijaimusolmukekirurgiaan. Lataa esite: Gamma Finder esite gf

 

Perinteisemmälle Europobe 3 gammaetsimelle on tarjolla laaja valikoima antureita kirurgian eri aloille ja merkkiaineille. Saatavilla myös langattomia antureita.

Lataa esite: Europrobe 3

europrobe

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Gamma-antureiden tarkistusmittaukset: Röntgentekno Oy tekee gamma-antureiden tarkistusmittauksia.

Mittaamalla anturit kerran vuodessa ja esimerkiksi voimakkaan iskun jälkeen varmistatte anturin ominaisuuksien säilyneen. Suoritetusta mittauksesta tehdään tarkka ja havainnollinen mittauspöytäkirja. Gamma-anturi on hyvin herkkä, ja voi ajan myötä hiljalleen menettää parhaimman teränsä. Tällä on iso merkitys varsinkin tilanteissa missä anturilta tarvitaan erinomaista sensitiivisyyttä.

Teemme mittauksia asiakkaan tiloissa tai omassa toimipisteessämme. Myös varalaitepalvelu. Pyydä tarjous laitteidenne mittauksesta! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Gammailmaisin, gammalaskin, gammadetektori, gammamittari, gammakoetin, Tc99m, I-125, neoprobe